USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Січня 2017 19:23] Наталья Стефурак: Добрий день! Я працюю санітаром в психоневрологічному будинку-інтернаті, працюю цілодобово (24години в зміну). На нашому поверсі має бути 6 санітарів, але так не завжди, часто ми працюємо по 3-4 санітари на поверсі, тобто доволі часто доводиться працювати за двох, і нам за це ніхто не доплачує. Писали заяву директору на розширену зону (хоч про це мало знаємо), але вона не підписала жодної заяви!!! Як нам бути? Які права ми маємо?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Поскаржитись до відповідного управління охорони здоров'я, у підпорядкуванні якого перебуває психоневрологічний будинок-інтернат, у якому працюєте. Також можна звернутись із заявою про проведення перевірки за таким фактом до інспекції праці (в Луцьку така знаходиться на вулиці Прогресу, будинок 7).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus