USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Березня 2015 22:10] Oleg: Я почав лікувати зуби до того, як мені прийшла повістка. На комісії у воєнкоматі дали направлення від терапевта на жогу і бронхіт.

У лікарні попередив лікаря, що не зможу постійно перебувати у лікарні (оскільки лікую зуби). Здав сечу, кал і кров на аналізи а також пройшов УЗД і зонд. Завідуюча сказала іти до лікаря, щоб той написав мені заключення.

Прийшов до лікаря, а він каже: іди пройди окуліста, лора, хірурга, невропатолога, уролога, травматолога. Я відмовився, пояснюючи, що вже проходив усіх цих лікарів на комісії у воєнкоматі.
Каже: треба пройти тут. Питаю: чому? Бо треба тут пройти. Питаю: для чого, мене ж направили перевірити жогу і бронхіт, яке відношення всі ці лікарі мають до мого діагнозу? Каже, що треба швиденько перейти попідписувати.

Я сказав, що не буду цого робити (оскільки не отримав відповіді, навіщо) і пішов, оскільки мав їхати на прийом до стоматолога. Через декілька днів приїхав у лікарню (лікував зуби). Лікар сказав, що уже мене виписав і віддав мені акт (де мав написати заключення), там було написано лише таке: "Хворий виписаний за порушення режиму".

Я забрав цей акт і пішов. Прокоментуйте, будь ласка, цю ситуацію. Що далі буде, оскільки я не хочу ще раз проходити УЗД і зонд. Якщо треба, то можу більш детальніше написати, як проходив обстеження. Там дуже цікава історія. Дякую!
Відповідь юриста:
Я вважаю, що за вказаних обставин Вам слід звернутись зі скаргами до головного лікаря установи, де лікувались, та до управління охорони здоров'я за місцем знаходження лікувального закладу для надання ними оціники діям лікарі щодо її відповідності медичним стандартам.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus