USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[12 Березня 2015 15:06] fox11: Доброго дня!

Я є військовослужбовцем. І згідно зі статею 14 пункту 15 Закону України Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей, банки не мають права з початку особливого періоду нараховувати штрафні санкції, пеню та проценти за користування кредитом.

До установи банку, мною, було направили звернення з метою перерахувати кредит з початку особливого періоду (18.03.14 р.), на що отримана відмова. Що робити далі? І куди звертатись??
Відповідь юриста:
У разі відмови банку виконувати вимоги закону щодо проведення нарахувань за кредитом у відповідності із пунктом 15 статті 14 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", залишаєтьсья зобов'язати банк зробити це через суд, оскільки реальний контролюючий орган, який мій би це зробити, в Україні відсутній.

А саме - слід звернутися з відповідним позовом до банку. Певен, що це буде виграшна справа.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus