USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Березня 2017 10:11] uspesnaledy8: Доброго ранку!

Скажіть, будь ласка, у 2017 році подаються декларації, у яких вказується майно набуте у 2016 році. Однак, у 2017 році продається автомобіль своїм знайомим. Прицьому договір купівлі - продажу офіційно через нотаріуса не оформлюється, бо вони не хочуть (раніше коли я купувала цей автомобіль, то теж правочини не укладала). Таким чином я передаю їм автомобіль, а вони мені гроші та самі оформлюють на себе право власності на куплений автомобіль. Продаж вчиняється у 2017 році та без реєєстрації договору. Як мені в декларації такий факт показати чи не показувати?

І ще таке питання, якщо я продам цей автомобіль на тих підставах, що зазначені вище, то як мені задекларувати це у 2017 році?

Дуже буду вдячна Вам за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Цей факт однозначно в подальшому випливе при постановці автомобіля на облік особами, які фактично його придбали. Щоб відповісти на це запитання повно, слід щоб Ви уточнили яким чином у вашій ситуації документально оформляється фактичний продаж автомобіля, тобто Вашу "схему" ).
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Березня 2017 13:02
Добрий день!!! Скажіть будь ласка... Нам дали кімнату в гуртожитку..але на даний час ,чоловік знаходиться в АТО...в кімнаті тимчасово неживем..Чи можуть в нас забрати кімнату??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus