USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Березня 2015 20:11] оксана: Дякую за відповідь про право власності на гараж, але ще хочу уточнити такий момент:Гараж металевий, тобто це не нерухоме майно. У такому випадку чи можливо отримати право власності на землю під металевим гаражем, і яким документом це підтверджується.Простіше сказати, які документи потрібно, щоб продати металевий гараж в гаражному кооперативі.Дякую.
Відповідь юриста:
В цьому випадку оформлювати окремо документи на земельну діляку не потрібно. Юридично правильно буде укласти комбінований договір купівлі-продажу прав члена гаражного кооперативу, та самого гаража як рухомої металевої конструкції, яка розміщена в в гаражному кооперативі в місці під певним номером (№ гаража).

Думаю, якщо Ви повідомити голову гаражного кооперативу про намір продати гараж, він підскаже всі деталі, надасть зразки необхідних для цього договорів, та перераєструє членство в гаражному кооперативі із продавця гаража на покупця.
Коментарів: 1
Марія Показати IP 1 Травня 2017 16:14
Добрий день!Скажіть будь ласка,якщо я приписана в одному із гірських районів ,а проживаю і стою на обліку,бо вагітна в іншому,чи маю я право отримувати гірську надбавку до матеріальноі допомоги від держави при народженні дитини,якщо приписана буде зі мною?Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus