USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[17 Березня 2015 12:49] fox11: стаття 14 пункту 15 Закону України Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей. Військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються. Це розмовсюджуються лише на військовослужбовців призваних за мобілізацію, чи і тих хто служить за контрактом??? Так як банк трактує, що стаття розповсюджується лише на призваних за мобілізацією.
Відповідь юриста:
Ця норма розповсюджується як на військовослужбовців, яких мобілізовано в особливий період, так і на тих військовослужбовців, які вже служать за контрактом впродовж дії особливого періоду.

Описане банком трактування вказаної норми Закону - невірне, і у разі судового спору рішення в цьому контексті буде не на користь банку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus