USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[19 Березня 2015 00:21] Oleg: Хотів зняти зі своєї картки нещасних 100 доларів США. У банку мені відмовили, мовляв, немає валюти, хіба чекайте поки хтось здасть долари. Не розумію, картка у валюті, на ній - мої гроші, на депозит нічого не ставив, просто тримаю кошти у банку. Що робити для того, щоб мені видали валюту у касі банку? Дякую.
Відповідь юриста:
В цьому випадку банк не правий на 100%. Це порушення як нормативних вимог щодо обслуговування поточних рахунків у валюті, так і умов Вашого із банком договору про відкриття та обслуговування такого рахунку.

Практично, щоб зняти кошти, рекомендую поговорити із завідуючим відділенням та домовитись, щоб доставили в касу валютну готівку для Вас. Завжди є варіант зобов'язати банк виплатити Вам ці кошти через суд, але для 100 доларів це занадто ресурснозатратний процес.
Коментарів: 1
оксана Показати IP 19 Березня 2015 23:09
Доброго дня. У мене ось таке питання. Я є державним службовцем. Перебуваю у відпустці по догляду за дитиною по досягненню нею трирічного віку. У червні дитині буде три роки. Я б хотіла продовжити відпустку по догляду за дитиною ще на пів року, а то й на рік. Скажіть будь ласка, чи має право держустанова звільнити мене, якщо буде вказівка згори скоротити мою посаду?? Хочу додати, що моя посада в установі така не одна, ще чоловік 5-7 на таких же посадах. Дякую:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus