USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[28 Червня 2017 21:32] Ната Лія: Доброго вечора. Потрібна консультація фахівця з наступного питання. Буду дуже вдячна за допомогу.
Близько року назад ми отримали субсидію на сплату за комунальні послуги. Протягом тижня-двох придбали квартиру (точніше, інвестували у будівництво). Наразі є власниками однокімнатної квартири, де прописані двоє дорослих та двоє неповнолітніх дітей. Придбання здійснювали за рахунок позичених у родичів та знайомих коштів. Підкажіть, будь ласка , як коректно повідомити відділ соціального забезпечення про придбання, та не позбутися субсидії (звісно у рамках закону)? Ми рік користувалися субсидією, що суттєво допомагало нашій родині, оскільки чоловік не працює (звільнився півроку назад), а я у декретній відпустці. Хотілося б отримувати допомогу і надалі.
Попередньо дякую Вам.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для того, щоб коректно повідомити відділ соціального забезпечення про придбання квартири, і залишитись користувачем субсидії надалі, слід оформити договори позики із особами, у кого позичені кошти, і в подальшому повідомити про факт придбання квартири, пояснивши, що кошти на її придбання отримані в позику, і що надалі доходи Вашої сім'ї залишаються незмінними, і дають право на субсидію. Це питання однозначно розглядатиметься на комісії, де буде прийняте рішення про залишення Вам субсидії, або ні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus