USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[14 Вересня 2017 13:40] svitlana: Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо державний службовець прийнятий на період відпусти у зв"язку з вагітністю та пологами основного працівника, як зробити правильно запис у трудовій книжці про подовження його перебування на посаді до виходу на роботу основного працівника.

Чи можна у трудовій книжці прописати "Продовжити перебування..."?

Заздалегідь дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку залежить у зв’язку із чим відбувається таке продовження перебування на посаді держслужбовця, який працює тимчасово, на період відсутності основного працівника, який перебуває у відпустці у зв'язку із вагітністю і пологами. Наприклад, якщо той працівник, який перебуває у відпустці у зв'язку із вагітністю та плогами пішов у відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, тоді з'явиться інша самостійна підстава для перебування держслужбовця на тимчасовій посаді, оскільки така посада буде тимчасово вакантною на період перебування основного працівника вже в іншій відпустці. І в цьому випадку слід буде оформлювати окремий наказ, і робити оремий запис в трудовій книжці, наприклад, про переведення із відповідної тимчасово вакантної посади на іншу тимчасово вакантну посаду. Відповідно з боку працівника, що перебуватиме на тимчасовій посаді, також слід буде написати заяву про переведення на іншу тимчасову посаду.

Якщо таке "продовження" пов'язане із іншими підставами - уточніть їх в окремому запитанні.
Коментарів: 1
Valerij Показати IP 14 Вересня 2017 19:11
Доброго дня. Скажіть будьласка чи можна оскаржити борг який нарахував ЖЕК за квартплату , приблизно в 2003 році у 525 гривень, невідомо за що, якщо у 2007 році наш будинок створив ОСББ і ми відмовились від послуг ЖЕКа, а з 2004 року по сьогодняшній день у мене немає жодної заборгованості по комуналці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus