USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Листопада 2017 22:33] sergei: Добрий вечір. Звертається до Вас пенсіонер Державного департаменту з питань виконання покарань, старший офіцер в відставці, який за час служби з квітня 1980 року та будучи на пенсіі з січня 2003 року отримував 50 % знижку в оплаті компослуг. З 2016 року діями нашої влади залишений без пільг. Проживаю з дружиною у власному будинку площею 220 м2. Дочка живе з трьома дітьми окремо.Син служить в поліціі в іншому місті. Враховуючи мою пенсію у 2000 гривень та зарплату дружини у 6000 гривень мені потрібно сплачувати тільки за газ 4500 гривень, плюс телефон, інтернет, вода, побутові відходи, каналізація, електроенергія.

Куди мені звернутись, щоб віддати за дорученням мою пенсію прем'єру і забов'язати його сплачувати мої рахунки. Дякую за відповідь. Субсидію мені надали 500 гривень.

Вибачте, друге питання: з моїм сином стався нещасний випадок в період проходження служби при виконанні службових обов'язків. Він отримав гостре отруєння продуктами горіння середнього ступеню тяжкості та гострий бронхіт. Підкажіть, чи можлива йому виплата страховки.

З повагою. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ваше перше запитання не є правового характеру, а політичне. Тому можу сказати, що звернення на прем'єра можете адресовати за місцезнаходженням Кабінету Міністрів України.

А щодо другого питання скажу, що слід вивчати умови страхового полісу, за яким Ваш син застрахований на час проходження служби в поліції. Якщо запитання стосується отримання компенсації відповідно до Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) чи втрати працездатності поліцейського, то це залижить чи внаслідок такого отруєння у Вашого сина була втрачена працездатність. А це може підтвердити лише МСЕК.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus