USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Квітня 2015 08:28] tatyana: Чи можливо отримати державне відшкодування за купівлю твердопаливного котла за власні кошти, а не в кредит?
Відповідь юриста:
Дежравна підтримка стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів здійснюється у відповідності до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2011 р. № 1056 (з подальшими змінами).

Даний Порядок передбачає можливість відшкодування частини суми кредиту наданого позичальнику — фізичній особі лише ПАТ "Державний ощадний банк України" в розмірі 20 відсотків суми кредиту, залученого ним за одним кредитним договором на придбання котла, але не більш як 5000 гривень.

Інших варіантів державного відшкодування коштів на придбання твердопаливного котла на сьогодні не передбачено, тому у разі його придбання за власні кошти, держава нічого не відшкодує.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus