USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[14 Квітня 2015 14:17] Оксана: Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, стосовно субсидій, котрі будуть діяти з 1 травня 2015р, якщо людина отримує ЗП, що складається з двох частин: офіційної та частину неофіційної, але кошти по неофіційній частині також надходять на картку, яку саме суму вписувати як доходи в декларацію - загальну чи тільки офіційну частину?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Згідно із законом, моральною стороною, слід вказати реальний дохід, зокрема неофіційний (з нього також слід добровільно сплатити податки).

Однак, якщо зазначити лише офіційний дохід, то під час перевірки документів, поданих для отримання субсидії, про факт отримання на банківський рахунок регулярних платежів, з яких не сплачуються податки ніхто не дійнається, звісно, якщо людина сама про це не буде розповідати (це є банківською таємницею).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus