USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Січня 2018 17:22] Nikolay: 10 років працівник РЕМу Київенерго неправильно писав суму в квитанції до сплати, нещодавно вони висунули суму боргу за ці 10 років і говорять типу ми йдемо вам на зустріч і дозволяємо сплатити лише за останні 3 роки борг. Я бути в такій ситуації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цій ситуації слід безсторонньо порахувати чи дійсно це так, чи дійсно впродовж усіх цих років Вам занижено виставляли рахунки за електроенергію. І якщо це так - тоді слід врахувати, що існує загальний строк позовної давності в 3 роки, за який через суд можна стягнути кошти. Тобто, якщо Київенерго спробує стягувати кошти з Вас через суд, то це буде можливо лише за останні 3 роки, які передуватимуть подачі позову. Це не їх поступки, що пропонують сплатити лише за останні 3 роки борг, вони більше просто не зможуть з Вас стягнути. Тому рекомендую розпочати з перевірки правильності розрахунку із залученням стороннього компетентного спеціаліста.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus