USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Січня 2018 23:03] Mary: Доброго вечора, в мене така ситуація: береться велика сума грошей в борг під заставу квартири у фізичної особи, але наскільки мені відомо обов'язковою умовою є перепис квартири на цю особу. Тоді постає кілька питань:

1 - Чи дійсно обов'язково переписувати майно на особу, в якої позичають гроші?

2 - Чи можна щоб квитанції приходили на моє ім'я?

3 - При оплаті через банкомат буде видно ім'я власника, чи людини на яку приходять квитанції для оплати комунальних послуг?

Наперед дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! 1. Якщо квартира виступатиме лише заставою, тоді в будь-якому випадку її не потрібно переписувати на позикодавця. Вона може слугувати заставою в режимі іпотеки (власником залишатиметься особа, якій вона належить, а в реєстрі обтяжень буде числитись, що вона слугує забезпеченням виконання зобов'язання за відповідною позикою, і її неможна буде продати, допоки не повернете борг). Відповдіно якщо той, хто здає квартиру в заставу, залишатиметься її власником - квитанції проходитимуть на його ім'я. 3. При оплаті, так розумію комунальних послуг, в квитанції буде видно особу, на чиє ім'я відкритий особовий рахунок.
Коментарів: 1
Анна Показати IP 24 Січня 2018 19:56
Подскажите пожалуйста ,у меня украли телефон,я написала заявление в полицию.Прошло три недели со мной никто не связывался.И тут я попросила хорошего знакомого узнать на каком этапе мое дело,он сказал мне фамилию следователя и сказал что мое дело закрыли.Я пришла в отделение узнала что следователь тот которого назвал знакомый.Он не хочет принимать меня говорит что постоянно занят,и что если нужно будет,то меня вызовут. Вопрос: имею ли я право знать что сделали для того чтоб найти телефон,как это правильно сделать и куда обратиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus