USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[19 Квітня 2015 10:52] Тетяна: Доброго дня.

В мене питання щодо оформлення субсидії. Я є співвласником житлового будинку, маю витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно де зазначено:
Вид спільної власності -спільна часткова ;
Розмір частки-1.

В будинку прописані я, мій син та колишній чоловік, з яким я розлучилася. Він є другим співвласником.

Проживаємо в будинку я і мій син. Другий співвласник проживає в іншому місті.
Коли я звернулася до відділу субсидій щодо оформлення допомоги, мені відповіли, що так як майно не виділено в натурі, то субсидію мені оформити неможливо.

Я читала, що субсидії призначаються по нормі споживання послуг на особу, а не на площу житла. Тому маю сумнів щодо компетентності фахівця.

Підкажіть, будь ласка,чи правомірно мені відмовив працівник і чи маю я право на оформлення субсидії?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цілому Вам надали правильне роз'яснення, оскільки субсидия надається на окреме житло. У вашому випадку оформити субсидію суто на Вашу частину будинку можливо лише після розподілу особового рахунку по оплаті комунальних послуг.

Такий розподіл можливо зробити як добровільно, уклавши із іншим співвласником будинку відповідний договір, з яким звернутись до надавачів комунальних послуг та обчислювального центру для реєстрації такого розподілу, так і в судовому прядку, подавши до колишнього чоловіка позов про розподіл особового рахунку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus