USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Березня 2018 13:48] Валентина: Доброго дня! Ми є районна лікарня, здаємо в оренду приміщення площею 32кв.м. , орендоване приміщення використовується для проведення приватного лікарського прийому п'ять годин на день.

Орендар відмовляється підписувати Договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання послуг орендарю. В експлуатаційні витрати включено зарплату електромонтера з обслуговування електроустаткувань; прибиральника території; монтажника санітарно-тех. систем і устаткувань; робітника з комплесного обслуговування. Обслуговуючий персонал, передбачений у штатному розписі райлікарні. Розрахунки за відшводування експлуатаційних витрат проводяться пропорційно до орендованої площі. Орендар відшкодовує орендодавцю комунальні послуги за окремими розрахунками. Хочу зазначити, що орендар відмовляється сплачувати тільки експлуатаційні витрати, а комунальні послуги за опалення та електроенергію, він згідний спачувати. Як можна вирішити дане питання? На які, нормативно-правові акти потрібно посилатись?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Дане питання є суто договірним. І нав’язати орендареві такий Договір про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання послуг орендарю Ви можете виключно у разі його на те згоди. А враховуючи, що він не згодний наразі його підписувати, тоді це можливо буде при припиненні договору оренди, на підставі якого він зараз орендує такий кабінет, і при підписанні нового договору оренди включити в його умови додаткову оплату за витрати, які наразі хочете передбачити в Договорі про відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого нерухомого майна та надання послуг орендарю.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus