USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[15 Березня 2018 12:02] Вася: Доброго дня пане Юрист.Дякую за допомогу. У зв"язку із виходом на пенсію за станом здоров"я мені не виплатили одноразову грошову допомогу в зв"язку із III групою інвалідності (довічно), пов"язане з проходженням служби в органах внутрішніх справ.23.11.2017 року ГУ ДФС у Львівській області ознайомило мене з рішенням ДФС України від 01.11.2017 року №29715/7/99-99-04-04-02-17 "Про повернення матеріалів".

Згідно отриманої відповіді на мою заяву, ДФС України відмовила мені у прийнятті відповідного рішення та зазначила, що 07 листопада 2015 року втратив чинність Закон України "Про міліцію"; та проводити розрахунок та виплату одноразової грошової допомоги у зв"язку з встановленням інвалідності та втратою працездатності колишнім працівникам податкової міліції після 07 листопада 2015 року законні підстави відсутні,Виплата одноразової грошової допомоги працівникам податкової міліції буде відновлено після внесення відповідних змін до Податкового кодексу України або прийняття нового нормативно - правового акту. Я по даному факту я з позовною заявою звернувся до суду ЛОАС. Відповідачі скерували на мою адресу відзив на позовну заяву. Мені потрібно надати відповідачам відповідь на відзив. Чи є у Вас зразки відзиву на відповідь по даному факту, якщо є то дайте будь - ласка зразок до ДФС України та ГУ ДФС у Львівській області.Дякую за попередні рішення судів, які були мною проманіторині і дуже допомогли в судовому процесі.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Прошу! Зразків відзивів у мене немає. Зауважу, що писати і подавати заперечення відзив - це право, а не обов’язок позивача. Тому можете просто його не подавати, якщо у Вас все і так достатньо аргументовано.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus