USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Березня 2018 18:12] Наталія: Добрий вечір. Скажіть будь-ласка:

1)якщо оформити договір дарування батька на малолітню дитину ( їй 1 рік), яка прописана і проживає з ним у двох, (за погодженням з органом опіки), чи не буде претендувати на майно малолітня дитина від попереднього шлюбу, яка зараз отримує аліменти, якщо він помре раніше ніж обдарована дитина досягне повноліття (будинок приватизований і придбаний до поперднього шлюбу);

2)чи не вплине оформлення цього договору дарування на розмір субсидії і чи потрібно надавати їм якісь документи;

3)так як повноваження на підписання договору від імені неповнолітньої належить матері, чи подавати матері обдарованої дитини відомості про цей договір у декларації (мати посадова особа),якщо вона не прописана з дитиною і не зареєструвала шлюб з батьком дитини.

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! 1. Якщо оформити договір дарування батька на малолітню дитину, яка прописана і проживає з батьком удвох, (за погодженням з органом опіки), інша малолітня дитина від попереднього шлюбу, яка зараз отримує аліменти, не зможе претендувати на такий будинок, якщо батько дитини помре раніше ніж обдарована дитина досягне повноліття. 2. Такий договір дарування не повинен вплинути на розмір субсидії. 3. Якщо в декларації є розділ, у якому слід вказувати дані про майно, набуте близькими родичами, тоді це слід вказати в декларації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus