USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[20 Квітня 2015 15:21] D_LYS___: Добрий день, мені 23 - не студент, скажіть, будь ласка, після 11 класу в мене забрали відстрочку від строкової армії, тепер я в лютому закінчив завчання, і моя дружина вагітна - ранній строк - підкажіть, яка процедура отримання відстрочки від строкової служби, чи потрібно моїй дружині їхати в воєнком, для підтвердження вагітності чи вистачить якоїсь довідки від лікаря?
На який строк передбачена відстрочка? Дякую.
Відповідь юриста:
За таких обставин, відповідно до п. 8 ч. 2 ст. 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Ви маєте право на відстрочку від призову на строкову військову службу за сімейними обставинами.

Якщо Вас призивають на строкову військову службу, в Ви бажаєте скористатись відстрочкою, слід подати військовому комісару про це відповідну заяву, долучивши свідоцтво про одруження (копію) та медичну довідку про вагітність дружини.

Показувати у військоматі вагітну дружину не потрібно ))
Коментарів: 1
D_LYS___ Показати IP 20 Квітня 2015 16:17
Чекати на відповідь чи її просто не буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus