USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Квітня 2015 15:07] Червнева: Доброго дня. Ситуація така. Ми з чоловіком розлучені з 2003 року.
Є син (зараз йому 25 років), який з 2003 року прописаний у будинку моєї колишньої свекрухи. З 2011 року син фактично проживав з свекрухою (хворою на діабет), допомагав, піклувався.

Померши 2 роки тому, свекруха залишила заповіт на сина (мого колишнього чоловіка, у якого, між іншим, є свій будинок). Зараз, вступивши в спадщину, він хоче виселити мого сина, який і досі там прописаний і сплачує всі рахунки за дім, заселити туди жильців і отримувати додаткові кошти. Чи має якесь право на проживання, мій прописаний з 2003 року син (якщо він не був згаданий у заповіті бабці, яка думала, що для права на проживання достатньо прописки)?

Чи може виселити примусово мій колишній чоловік мого сина, ставши спадкоємцем майна своєї матері? Буду вдячна за увагу!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ваш колишній чоловік за бажання через суд зможе виселити Вашого сина з будинку покійної колишньої свекрухи, оскільки, ставши його власником, має на те право.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus