USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Серпня 2018 00:06] Ірина: Добрий вечір. Моєму чоловікові як особі з інвалідністю другої групи (воїн - інтернаціоналіст) надали грошову компенсацію на одержання житла. Але мене як дружину комісія не включила у розрахунок такої компенсації. Чоловік зареєстрований у місті (там і стоїть на квартирному обліку) , а я з дітьми (15 і 25 років) зареєстровані у селі. Ми подали пакет документів , в тому числі первинне рішення про взяття чоловіка на квартирну чергу, і довідку про те, що ми перебуваємо разом із ним на квартирному обліку. Чи правомірні дії комісії і як тоді поступати далі? Завчасно дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так розумію, коли вказуєте що Вас не включили в розрахунок компенсації для придбання житла, маєте на увазі, що сума компенсації виділена на меншу житлову площу, ніж належить за мінімальними стандартами для сім'ї з 3 осіб в розмірі 13,65 квадратного метра на одну особу (у вашому випадку можна врахувати ще 1 дитину, яка неповнолітня). Якщо так, то дійсно це не правомірно. Тоді вважаю, що дії комісії можна оскаржити у суді чи до вищого органу по адміністративній вертикалі, і вимагати прийняти рішення із врахуванням усього складу Вашої сім'ї.
Коментарів: 1
Ірина Показати IP 9 Серпня 2018 00:14
P.S : Чи можна подати зміну рішення із зазначенням складу сім'ї?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus