USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[8 Січня 2019 19:29] Наталя: Доброго вечора.Така ситуація.Дитині чотири роки, батьки живуть окремо.Після перебування дитини у батька, дитина навідріз відмовляється їхати до нього.Раніше коли вели дитину до батька,то не говорили їй що йде до тата,але при зустрічі в дитини були сльози і вона неохоче йшла до нього.Сьогодні коли в черговий раз батько захотів взяти дитину,вона почала плакати і кричати що не хоче до тата,хоче бути вдома.В дитини була така істерика,що в мами теж почався плач,бо ж батько вимагає дитину і погорожує,що відбере і зовсім не поверне.Чи має право батько вимагати брати дитину проти її волі?І що робити коли він погрожує відібрати сина?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для початку, слід звернутись до служби у справах дітей для встановлення нею своїх рекомендацій щодо порядку побачень з дитиною. І після візиту дитини до батька і наслідків у вигляді побоювань подальшого контакту із батьком доцільно звертитсь до служби у справах дітей і фіксувати такі випадки. А в цілому, доцільно встановити порядок проживання дитини в суді.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus