USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[28 Січня 2019 11:04] WesNA: Нацкомісія з регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг заборонила операторам газорозподільної системи проводити додаткові нарахування за приведення об'єму спожитого газу до стандартних умов.

Однак, облгаз продовжує дораховувати куби за "транспортування" газу до оселі. У платіжці за грудень за 300 кубів дорахували понад 100 кубів, які по факту не спожиті. Чи можна домогтися відшкодування? Яким чином? Куди можна написати відповідну заяву?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Простіше не оплачувати такі куби, які фактично не спожиті, а фіксувати обсяг газу, який споживається фактично. І у разі подання позову облгазом про стягнення заборгованості за поставлений газ - надати суду докази, скільки газу фактично було спожито. І облгаз програє позов.
Коментарів: 1
Сергій Показати IP 31 Січня 2019 09:47
Добрий день. Батьки не є громадянами України. В них є дитина 8 років. Свідоцтво про народження українське. Чи можна зробити дитині прописку, у чужої людини? Буду дуже вдячний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus