USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Липня 2019 11:19] Марина: Добрий день. Мій чоловік з 2015 року більшість часу захищає державу в зоні ООС (АТО). Проте, вже протягом більш як 2 років не може отримати землю (2 га). Кілька разів відправляли зі словами, що обрана ділянка вже зайнята, зайдіть на сайт та оберіть іншу. Вчора не витримав і почав сперечатися про те, скільки можна розповідати про зайняті землі. Дати перелік вільних відмовились, кажучи що не володіють цією інформацією. І взагалі, вільних земель для учасників АТО вже немає. Що робити? Куди звертатися? У службі підтримки держгеокадастру сказали звертатись письмово туди ж. Але останній раз було письмове звернення із письмовою відмовою. Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Треба самому знайти вільну земельну ділянку, користуючись публічною кадастровою картою, і тикнути їм на неї пальцем. А також звернутись до держгеокадастру із запитом про надання публічної інформації щодо координат наявних в певному регіоні вільніх від прав власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Якщо відмовлять – слід звернутись із заявою про вчинення ними адмінправопрушення при розгляді запиту, оскаржити відмову в суді, а також повторно з таким запитом. Тобто пройти перні провесно-правові кроки, і доб’єтесь результату.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus