USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Квітня 2015 11:25] Віта: Доброго дня! Моя бабця померла 2 місяці тому, залишила заповіт на маму. В будинку, крім померлої бабці, ніхто не прописаний. Так склалося, що нам на днях замінили лічильник електроенергії і тепер постає питання на кого оформляти новий договір, бо один власник вже помер, а інший - ще не вступив у права. В РЕСі вимагають відмову на спадщину від маминого брата (місце перебування якого нам невідоме). Як бути в цій ситуації? Завчасно дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такій ситуації Вашій матері слід оформити в нотаріуса право на спадщину за заповітом, отримати свідоцтво про право власності на успадковану квартиру, після чого укласти відповідний договір з енергопостачальною організацією, надавши її працівникам правовстановлюючі документи на квартиру. А оплачувати за використану електроенергію можна і без укладення договору, оскільки це обов'язок споживача комунальних послуг.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus