USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Квітня 2015 15:11] sat: Питання по субсидії. Якщо власник квартири - чоловік, але він не зареєстрований в ній і проживає за іншою адресою, але рахунки на комунальні послуги відкриті на нього. В квартирі прописана дружина і дитина. То хто має подавати заяву на отримання субсидії і які доходи вказуються в декларації (цілої сім"ї чи тільки дружини з дитиною)?
Відповідь юриста:
Якщо чоловік фактично не проживає, в декларації слід зазначити його як такого, що не проживає за відповідною адресою.

Інструкція про порядок заповнення бланку декларації передбачає зазначення доходів осіб, які зареєстровані, тому доходи чоловіка слід вказати. Заяву можете подати від свого імені, оскільки фактично проживаєте в квартирі і сплачуєте комунальні платежі.
Коментарів: 1
Оксана Показати IP 31 Липня 2015 23:36
Скажіть будьласка чи може мати відсудити у сина хату, батько склав заповіт на користь сина ,мати дала відмову 4 роки тому на синову користь зараз хоче судитися зсином ,в хаті приписані 2 дітей і дружина і яку частину присудять матері?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus