USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Квітня 2015 16:09] Богдан: Я хочу взяти 6га землі в оренду на 49 років для ведення садівництва. Куди з цим питанням звертатись? Які землі для цього виділяють.?Скільки це може коштувати? Я не підприємець і не юридична особа.
Відповідь юриста:
Землі для ведення садівництва належать до категорії земель сільськогосподарського призначення. Для того, щоб взяти бажану земельну ділянку в оренду, Вам слід звернутись до сільської ради або до відповідної райдержадміністрації (в залежності від того чи така земельна ділянка належить державі, чи територіальній громаді) за місцем знаходження земельної ділянки. Питання ціни Вам не повідомлю, вона погоджуватиметься із орендодавцем.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus