USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Квітня 2015 15:11] toma: Запитання щодо заповнення декларації:

1. Якщо подається декларація за попередні 6 місяців (один з зареєстрованих набув статусу безробітного з листопада 2014р), то надається лише його довідка про доходи за 6 місяців, чи всіх зареєстрованих?

2. Відсотки по валютному вкладу за 2014 рік вказуються в національній валюті за яким курсом - нинішнім чи на час нарахування відсотків? (банк такої інформації не надав), чи вказати в доларах?

3. Один із зареєстрованих проживає за кордоном, лічильники всі є (крім опалення), але в квитанції про оплату вказана кількість осіб з його врахуванням: чи можна зазначити в графі *примітка* проживає окремо?
Відповідь юриста:
Дані про доходи в декларації про доходи і витрати осіб, які звернулись за призначенням житлової субсидії, вказуються не за 6 місяців, а за весь попередній календарний рік (за 12 місяців 2014 року), і зазначаються доходи всіх зареєстрованих в помешканні. Відсотки за валютним вкладом вказуються за курсом на момент нарахування по курсу НБУ. Щодо непроживаючого в помешканні в графі "примітка" слід вказати, що він не проживає.
Коментарів: 1
toma Показати IP 7 Травня 2015 11:32
Моїй доньці виповнилося 25 років,вона перебуває за кордоном.Чи можу я подати в паспортний стіл її український паспорт для вклеювання фото, а вона його отримає по приїзду? Чи потрібно для цього доручення? Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus