USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Листопада 2022 23:35] Олег: Доброго вечора! Більша частка майна самобудови, розташовані у Києві, покійна матір заповіла двом синам Особа1 та 2. В спадок у 2009 році прийнято синами лише зареєстроване майно, самобудови не вписано до свідоцтва, державний акт на землю у мати був , але спадкових документів на землю синам нотаріус не видав, в зв’язку з відсутності реєстрації кадастрового номера, тобто документів – свідоцтво про спадщину на землю, держ. актів чи відміток в ньому про перехід у власність землі синами не було отримано, в реєстр не внесені. Підкажіть на яких підставах, після смерті одного з синів, нотаріус державній нотаріальній контори у 2019 році видає свідоцтво на спадщину за законом, на земельну ділянку невістці, з формулюванням …….. що належіть відповідно до Державного акту на право приватної власності на землю, матері Особи 1, 2 (тобто матері синів). Якщо при життя один з синів не набув право власності на майно, відсутні підтверджуючі спадкові документи, тоді повинен другий син приймати у спадок землю по закону, а не по заповіту, яка належала його мати, но не невістка, я правильно розумію? Маю намір надавати позов до суду про скасування спадкових документів невістки, та прийняття у спадок по закону землі моєї покійної мати , яка належить мені по закону, як сину. Підкажіть на яки нормативні документи, закони мені опиратись для доказу своїх прав?
Відповідь юриста:
Відповідь юриста поки що відсутня.
Коментарів: 2
Дима Показати IP 12 Листопада 2022 18:43
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я був засуджений по ст.185 ч1 ч2 ч3 до 4 роки позбавлення волі. В армії не служив. Я являють военно обьязаним?
Дима Показати IP 12 Листопада 2022 18:44
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я був засуджений по ст.185 ч1 ч2 ч3 до 4 роки позбавлення волі. В армії не служив. Я являють военно обьязаним?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus