USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[5 Травня 2015 18:03] ірина: Доброго дня! Цікавить питання щодо субсидії.

У квартирі прописані 5 осіб, фактично проживаю я з дитиною і чоловіком, який прописаний у батьків, тато,мама і брат проживають у селі, але приписатись не можуть, бо хату недавно побудували, а в документах є деякі нюанси, які треба виправити.

Власником квартири є тато і рахунки відкриті на нього.

Чи потрібно вказувати про те, що вони фактично не проживають у квартирі, чи їх місце проживання треба підтвердити документально?

І чи може це вплинути на розмір субсидії?
Наперед дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! У Вашій ситуації доцільно зробити наступне: укласти із батьком, як власником квартири, договір оренди житла, у якому, поряд із символічною орендною платою, передбачити, що обов'язок по сплаті комунальних послуг покладається на орендаря, тобто на Вас або чоловіка. В декларації слід вказати, тих, хто зареєстрований, та в гафі "примітка" зазначити, що не фактично проживають (при цьому буде доцільно додати довідку із сільської ради про те, що вони фактично проживають в селі). Чоловіка теж слід вказати у декларації, при цьому в гафі "примітка" зазначити, що зареєстрований за іншою адресою.

Додам, що у Вашій ситуації рішення про призначення субсидії буде прийматись комісійно, і вірогідно буде мати місце відвідування працівником соціальної служби квартири. Тому краще, щоб у декларації все відповідало фактичним обставинам.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus