USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Травня 2015 12:02] Марина: Доброго дня. Чи можу я прописати дитину у квартиру власником якої є мій покійний чоловік? Ми проживали в дані квартирі більше 11 років і проживаємо з донькою, але я прописана у своїх батьків, а донька на даний час ні. Прийняти спадок є покищо не можливо. Прописаний, але не проживає батько чоловіка.
Відповідь юриста:
Доброго дня. Реєстрація місця проживання в житлі, що належить до приватного житлового фонду, відбувається за згодою власника такого житла (власників, якщо їх декілька). А за умови відсутності офіційного власника жилта (за відсутності в нього правовстановлюючих документів на квартиру), відповідно не буде кому виразити згоду на реєстрацію у житлі інших осіб, відповідно і у органів міграційної служби не буде правових підстав на таку реєстраційну дію.

Тобто за вказаних умов "прописати" доньку в квартирі покійного чоловіка неможливо, допоки не буде належним чином оформлена спадщина.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus