USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[17 Травня 2015 20:25] maks12: Доброго дня. Ситуація наступна: батько є власником будинку, будинок новий, нещодавно оформив право власності. Прописаний за іншою адресою. Чи може він в новому будинку прописати власну доньку та двох онуків, донька заміжня, на іншому прізвищі, а чи потрібно йому самому попередньо прописуватись в новому житлі? І наступне питання, існує договір оренди, Ви про нього писали, хто визначає пункти такого договору, а саме ціну оренди та його засвідчує? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Для того, щоб зареєструвати місце проживання в житлі, потрібна лише згода на те власника житла, і він не обов'язково повинен бути сам там зареєстрований. Тому у своєму будинку батько може "прописати" кого забажає, не будучи там "прописаним".

Зміст такого договору визначають сторони договору і він не можуть суперечити вимогам закону щодо такого виду договорів. Ціну оренди також можна вказати на розсуд сторін, це може бути і 100 грн./місяць, і 10грн./місяць. Такий договір укладається в простій письмовій формі (нотаріально або будь-яким іншим чином його посвідчувати не обов'язково). Типовий зразок договору найму житла можете скачати в інтернеті і підставити під нього Ваші дані.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus