USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Травня 2015 09:39] Дмитро,Львів: Доброго дня! Я прописаний у квартирі з донькою. Дружина фактично проживає з нами, але прописана за іншою адресою. Чи потрібно для отримання субсидії в заяві на її призначення вказувати дохід дружини?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо відштовхуватись від того, як вимагає закон, то слід зазначати і дружину як таку, яка проживає та її доходи. Якщо вважаєте, що органи соцполітики не встановлять факту її проживання, можете дані про дружину не вказувати. Однак тоді, за наявності питань, прийдеться доводити, що Ви разом не проживаєте, бо в протилежному випадку відмовлять в субсидії, а при виявленні цього після призначення, прийдеться повертати отриману субсидію в подвійному розмірі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus