USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Травня 2015 08:51] Анонім: Доброго дня.

Як кажуть "комусь війна, а комусь мати рідна". Так ось, є одна громадянка яка наживається на хлопцях, яких забирають в АТО. Жінка, яка проживає у м.Ковель, нібито, може допомогти щоб комісували від армії та війни, за це бере 500$.

Ось, і я з тих людей, що пішли на крайності і знайшовши гроші (позичив), заплатив. А тепер уже як 8 місяць не можу їх повернути.

Вона посилається на те, що віддала гроші іншій людині, яка проживає у м.Луцьк (який мав все зробити), а той нібито затягує процес...

У мене записані телефонні розмови, де аферистка чітко говорить про гроші, підкажіть, будь ласка, що можна зробити та куди звернутись, щоб винні були покарані і гроші повернулись??? Крім мене, є ще один хлопець, у якого ж таж сама ситуація, це про якого я знаю. Думаю, що він та я ще - не єдині, і аферистка надалі буде заробляти цим.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ситуація - неприємна, та з декількох бід слід вибрати меншу. Це - компетенція міліції, і якщо хочете, щоб ситуація не зійшла з рук такій "комерсантці", треба буде визнати перед міліціонерами, що думали таким чином ухилитися від служби, та розповісти усі деталі, щоб ті змогли належним чином задокументувати дії аферистки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus