USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[24 Травня 2015 15:49] Наталія: Доброго дня! На рахунок субсидії. В минулому році я 6 місяців стояла на обліку в центрі зайнятості й отримувала допомогу. Як вказувати ці кошти допомоги в декларації, якщо не знаю загальної суми? Треба самому звертатися в центр зайнятості, чи це зроблять органи соціального захисту населення?
І ще одне запитання. До цього я навчалася на денній формі, чи вказувати це також в декларації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Суму допомоги, яка виплачувалась центром зайнятості можна і не зазначати, оскільки, як відомо, до цієї бази даних є доступ у працівників органу соцзахисту, і точні цифри в декларації вони проставлять самі. Обов'язково зазначте про те, що взагалі мала місце така допомога. Однак якщо візьмете довідку в центрі зайнятості і вкажете в декларації точні дані, це теж буде правильно. Якщо при навчанні на стаціонарі Вам виплачувалась стипендія, і це було в 2014 році, про це також слід вказати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus