USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Травня 2015 18:14] іванна: Доброго дня. Поясніть, будь ласка, земельна ділянка зі старим будинком приватизована на маму чоловіка. Чи можна новий будинок на тій самій ділянкі оформлювати уже на чоловіка, а не на його маму?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щоб сповна відповісти на це запитання, Вам слід повідомити більше інформації, а саме, чи збудований новий будинок поруч, чи новий будинок – це реконструйований старий будинок, чи отримувався дозвіл на будівництво нового будинку, якщо так – хто був ініціатором отримання такого дозволу. Однозначно скажу, що для того, щоб зареєструвати право власності на новий будинок на чоловіка, у нього повинні бути належні правові підстави для володіння земельною ділянкою, на якій він збудований.
Коментарів: 2
Іванна Показати IP 2 Червня 2015 16:16
Я з приводу питання про оформлення права власності будинку на чоловіка(27 травня)...новий будинок збудований поруч біля старого...мамі чоловіка ця ділянка перейшла від іі батька(дарственна)...всі документи оформленні на маму чоловіка.....що мажна зробити в цій ситуаціі?...наперед спасибі
Іванна Показати IP 13 Червня 2015 23:13
Маю ще одне питання....чи мають право забрати чоловіка в ато,якщо його мама на пенсіі,зі своіім чоловіком вона давно розведена і ніякоіі допомоги він не виплачував,я працюю на держ.роботі(1500грн)...тобто він годувальник у сім'іі.....будь ласка поясніть))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus