USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[4 Червня 2015 14:15] Julija: Добрий день.

Підкажіть, будь ласка, вихід із ситуації. На балансі медичної установи, яка належить до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ району, знаходяться санітарні автомобілі. У зв’язку з фізичним зносом та згідно з технічним станом спеціальні автомобілі визнані непридатними для подальшої експлуатації за призначенням, кошти на їх відновлення в бюджеті не передбачені, та й саме відновлення вартує більше, ніж самі автомобілі. До нас звернулися військовослужбовці з місцевої частини з проханням передати ці авто на потреби АТО. Процедура списання займе тривалий час. Авто необхідні зараз. Яким чином можна юридично оформити передачу таких авто між військовими та медичною установою, з мінімальними витратами часу та коштів? Та чи взагалі таке можливо? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Найшвидший та найпростіший варіант - передача їх на підставі договору оренди, у якому встановити символічну оренду плату. Після чого здійснювати процедуру списання автомобілів у зв'язку із амортизаційним зносом в загальному порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus