USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Червня 2015 15:43] Валявська Оля: За яких обставин син бабусі може оскаржити договір купівлі-продажу будинку між бабусею (мати сина, мій дядько) та внучкою? Якщо внучка після договору стане власником будинку чи зможе після смерті бабусі син претендувати на частку вже купленого мною будинку?
Відповідь юриста:
На це питання я доволі детально вже відповів. Читайте нижче. Спроби оскарження договору купівлі-продажу будинку, укладеного між Вами та бабусею, можуть бути на підставі перебування бабусі у стані, в якому вона не в повній мірі усвідомлює значення своїх дій та керується ними (якщо вона не спостерігаєтсья в психлікарні, то все буде нормально).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus