USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[12 Червня 2015 10:01] Пасиченко Виктория: Добрий день! Мій чоловік є учасником АТО. Ми проживаємо в орендованій квартирі. Як нам отримати пільгу 75% на комунальні послуги і квартплату? Скласти договір про оренду? І на яку мінімальну суму можна укласти договір? Напишіть, будь ласка, де його укласти, що потрібно для цього. Але власник квартири за кордоном, орендуємо в його мами. Дякую за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ви правильно підмітили, що для отримання пільги щодо сплати комунальних послуг Вам слід укласти із власником жилтла договір його найму, у якому чітко передбачити обов'язок наймача оплачувати комунальні послуги. Такий договір укладається в простій письмовій формі (тобто його не потрібно посвідчувати нотаріально або ще десь реєструвати), якихось лімітів для мінімальної орендної плати не передбачено, тому можете прописати ціну хоч 100 гривень на місяць. Якщо власник відсутній, такий договір від його імені може підписати його мати (треба від власника довіреність на матір, яку він може оформити і за кордоном).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus