USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[13 Червня 2015 21:28] ЛАНА: Я є співвласником квартири, але зареєстрована і проживаю за іншою адресою. Інші співвласники (двоє) , які прописані там, оформили в ЖЕКу всі квитанції на оплату комунальних послуг на мене, відповідно борг, який вони створили, маю оплатити я. На якій підставі без мого відома вони мали право перереєструвати всі платіжки на моє ім’я?
Відповідь юриста:
Не можу відповісти, чому саме Вас визначили як особу з числа співвласників, на якого оформили особовий рахунок щодо сплати комунальних послуг. Обов'язок по сплаті комунальних платежів є рівним для всіх співвласників житла. Можете звернутись до надавачів комунальних послуг, заперечивши, що саме за Вами рахується борг щодо оплати комунальних послуг та погодити питання переведення такого рахунку на іншого із співвласників (можете мотивувати тим, що не укладали жодних договорів з надавачами комунальних послуг).
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Червня 2015 10:31
відпишіть мені будь ласка.....
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 18:00
Дякую за відповідь. Прошу сказати чи можна позбавити прав власності одного з співвласників, враховуючи, що він не проживає там 12 років та жодного разу не платив за квартиру. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus