USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[18 Червня 2015 11:22] Janna: Доброго дня, Вікторе!
Я і мій чоловік є співвласниками будинку (хата була власністю моєї бабусі). Чи можу я свою частку переписати чи передати своєму братові (донці) без згоди мого чоловіка, який є співвласником цього будинку і знаходиться за кордоном вже 6 років? Всі документи у мене.

Дякую за Вашу відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня, Жанна! Якщо ви набули власність на Вашу частку будинку від бабусі в порядку спадкуваня чи дарування, - то можете робити з неї що захочете без згоди на те чоловіка, в тому числі передати братові чи донці. Якщо ж Ви з чоловіком стали співвласниками будинку іншим чином (разом приватизували його, купити в бабусі) тоді для відчуження Вашої частки потрібна нотаріальна згода чоловіка, оскільки на таке майно поширюється режим спільної сумісної власності подружжя.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus