USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[18 Червня 2015 21:59] ЛіліяБазюк: Доброго вечора! В мене при перетині кордону вилучили закордонний паспорт у зв'язку з тим, що я змінила прізвище. Де і як я можу його забрати назад?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В органах Державної міграційної служби.
Коментарів: 1
Христина Мулик Показати IP 29 Жовтня 2015 16:27
Доброго дня. У мене також вилучили закордонний паспорт на кордоні з тієї ж причини. Однак: чи має право ПП Документ в Тернополі(яке видавало мені український паспорт на нове прізвище) змінювати дані мого закордонного паспорта, вносити його в якісь бази? На кордоні сказали, що паспорт в базі зазначений як загублений/втрачений. Вони щиро здивувалися, що він не загублений і не втрачений. Далі. В паспортному столі в іншому місці дані паспорта внесли в базу і там він зазначений як діючий! Якщо так, то на якій підставі 1. в мене вилучили паспорт на кордоні. 2. міграційна служба в Тернополі відмовилася видати мені паспорт на руки. Сказали що паспорт вилучений і підлягає знищенню. Отож. Чи законні були дії ПП Документ в Тернополі, які спершу внесли дані про мій паспорт в базу без мого дозволу, потім відмовилися мені повернути паспорт. Чи законно прикордонники вилучили паспорт, якщо зараз в базі він числиться як діючий! І як я можу подати документи на виготовлення нового паспорта, якщо в мене зараз фактично є діючий паспорт (згідно бази) Чи маю я підстави подати до суду на ПП Документ у Тернополі? на прикордонників? Вимагати від них компенсації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus