USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Червня 2015 22:40] Lina@: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо хлопець в ато служить і у нього лише місяць відпустки. А щоб розписатися, потрібно чекати 45 днів, чи можуть в РАГСі за коротший термін розписати, і чи потрібно йому брати якісь документи, щоб затвердити, шо він служить в ато? Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Статтею 32 Сімейного кодексу передбачено, що шлюб реєструється після спливу одного місяця від дня подання особами заяви про реєстрацію шлюбу. За наявності поважних причин керівник органу державної реєстрації актів цивільного стану дозволяє реєстрацію шлюбу до спливу цього строку.

Певен, що у запитуваному випадку у разі перебування нареченного в АТО шлюб зареєсрують і раніше (подати начальнику аргументовану заяву, довідку з військової частини, і бажано це зробити на особистому прийомі).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus