USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Липня 2015 10:06] Ivan: Доброго дня. Як замінити свідоцтво про право власності на частину будинку у зв'язку із зміною прізвища (самого свідоцтва немає), є договір дарування 40 річної давнини.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відразу скажу, що такі зміни вносити не обов’язково. Водночас, якщо бажаєте це зробити, слід звернутись до Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції Волинської області (якщо це в Луцьку), або до територіального осередку такої установи за місцем знаходження нерухомого майна, та провести таку реєстраційну дію із заявою про внесення змін до відповідною розділу Реєстру прав.

Деталі такої процедури врегульовані Методичними рекомендаціями стосовно внесення записів до Реєстру прав власності на нерухоме майно, не пов'язаних з державною реєстрацією права власності та інших речових прав на нерухоме майно, що затверджені наказом Мін'юста від 25.03.2011 N 912/5.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus