USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Липня 2015 21:35] валентин: За правом наслідування 1/3 частина будинку перейшла до доньки померлого брата, по 1/3 залишилось у бабусі (матері померлого ) та ще одного сина. Онучка хоче виділити свою частку і закріпити документально, для цього вона вимагає, щоб ій дали на руки документи на будинок (техпаспорт) для БТІ.

Бабуся на руки видавати документи не хоче. Які документи треба подавати в БТІ для виділення своєї частки? Хіба в БТІ не залишаються копії документів на будинок?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відразу скажу, що БТІ не здійснює виділення часток і не закріплює це документально. На сьогодні це підприємство виконує лише технічно-проектні функції. Однак, щоб мені відповісти Вам не це питання, слід, щоб Ви уточнили, що значить внучка хоче виділити свою частку документально? Виділити внатурі, та відгородити її від часток інших співвласників будинку, або зареєструвати право власності на 1/3 будинку за собою?
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus