USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[17 Липня 2015 13:30] Алла: Доброго дня. У мене склалася дуже неприємна ситуація. У 2004 році мені мама придбала будинок в селі. Під час купівлі попередній власник написав розписку, що отримав гроші і в подальшому не матиме жодних притензій, але розписку не завірили. Але у 2013 році мати попереднього власника вкрала у моеї мами розписку, і з ціеї пори мене попередні власники намагаються виселити з будинку в якому я проживаю вже більше 10 років. У 2007 році, я приватизувала земельну ділянку під будинком.

Запитання: "Чи можуть мене виселити з будинку (є рішення суду на виселення, але подане апеляційне оскарження) коли не має рішення апеляційного суду, і земельна ділянка знаходиться в моїй власності?
Відповідь юриста:
Доброго дня! До набрання чинності рішення суду першої інстанції – Вас законно ніхто виселити не зможе. Щоб більш розгорнуто Вам щось зарадити, скажіть, яким чином оформлялась процедура купівлі-продажу вказаного будинку? Чи був це окремий письмовий договір купівлі-продажу?
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus