USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[20 Липня 2015 21:28] Misha86: Доброго дня! Я проживаю в гуртожитку 3 роки, маю ліжко-місце. Мій сусід фактично вже 2 роки тут не проживає і вже 6 місяців не платить жодних комунальних послуг. Яким чином мені можна добитися того, щоб за мною закріпили цілу кімнату? Коменданша радить мені писати заяву в ЖЕК з підписом трьох свідків, що він дійсно тут не проживає, кожних 2 місяці, в загальному за 6 місяців від мене має бути 3 заяви, щоб подати позовну заяву до суду. Це реально провернути і яка процедура? Буду дуже вдячний за детальне роз’яснення.
Відповідь юриста:
Так, це можливо.

Правова підстава – частина 1 статті 71 Житлового кодексу України, яка передбачає, що при тимчасовій відсутності наймача або членів його сім’ї житлове приміщення за ними зберігається протягом шести місяців. Якщо бажаєте – можете написати мені на електронну адресу, яку знайдете на моєму блозі, і я у відповідь надішлю Вам зразок позовної заяви з подібної ситуації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus