USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[9 Вересня 2014 12:15] Fribber: Доброго часу суток.

в мене питання - я живу в луцьку (33) з братом з бабушкою, приписанні я брат и бабушка (бабушка рахується власником).

Проблема в тім що мій брат "бухає по чорному " тим самим не дає спокійно житти як не мені так і бубусі. Завжди сваркі и драки вот в чьора брат пяний бабулю душив...мені 18 мому брату 24. що мені робити щоб переїхати від них.я особисто хочу обміняти нашу 3 кімнатну на 2 однокімнатні щоб просто жити окремо від брата. Допоможіть будь ласка Я вже просто не витримую всього цього.

Батько живе окремо мама в польщи.вони розведені.
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Питання взаємин в сім'ї дещо іншого характеру, ніж просто юридичне. Якщо Ваша бабуся, як єдиний власник, погоджується на продаж/обмін квартири, то правових проблем тут немає. Те, що Ваш брат "прописаний" в квартирі, не надає йому ніяких майнових прав на дане житло.

В такому випадку вирішити питання підходящого продажу/обміну квартири Вам краще допоможе ріелтор. Так що якщо питання із обміном житла буде предметно погоджене із бабусею, звернетесь ще раз, і поясню Вам як себе юридично перестрахувати від можливих махінацій при операціях з нерухомістю.
Коментарів: 3
варіант 1 Показати IP 7 Вересня 2014 21:24
стукнути про брата в воєнкомат
shevakryma Показати IP 11 Січня 2017 15:18
Вітаю! У листопаді 2013 року я придбала будинок в селі на основі усного договору, сплатила тому, хто продавав гроші за техпаспорт, експертну оцінку та оформлення на продавця свідоцтва про право на спадщину. Як він вступив у спадщину за мій рахунок, я віддала йому автомобіль, як оплату частинами і сплатила гроші. Офіційно купівлю-продаж ми не робили, але оригінали всіх документів у мене. Три роки я вкладала кошти в поліпшення будинку, відкрито кажучи всім, що купила його. Продавець жив поряд і не суперечив моїм діям. Через три роки він хоче за поліпшену хату грошей, і подав до суду, щоб йому повернули житло, власником якого він досі є документально. Чи мала право я робити оцінку майна для суду і які в мене перспективи цого виграти?
анонім Показати IP 28 Січня 2018 21:55
доброго вечора мені 17 в мене моя сестра хоче забрати дочку з чоловіком нерозписані грошей на адвоката нема чи можемо ми швидко розписатися без суду та скільки коштує що робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus