USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[4 Серпня 2015 18:11] shevcova.adv: Добрый день! Меня зовут Юлия.

Меня волнует один щепетильный вопрос по поводу деления имущества. Особых объяснений в законодательстве я не нашла, поэтому пишу Вам. Мой муж проживает с родителями в одном доме 34 года, там он и прописан. Произошло след. Родители подали иск на раст. брака и раздел имущества делят между собой и все. Как оказалось после многих лет после многочисленных дорогостоящих ремонтов и достроек за его счет (есть свидетели), а именно поменял окна, поменял систему отопления, достроил кухню и спальню, теперь родители его уведомили о том, чтоб он собирал вещи и уходил, а возмещать не хотят. Имеет ли он право оспорить это в суде, если да, то как? СПАСИБО.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Як розумію, Ваш чоловік не має майнових прав на будинок батьків, і в такому разі довести наявність в нього майнових вимог на їх нерухомість практично нереально. Максимум, при позитивному результаті, він зможе зобов’язати батьків провести компенсацію за зроблений ремонт, однак, ця справа малоперспективна.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus