USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Вересня 2014 10:11] Patriot: Доброго дня.В мого сина закінчився контракт 14 липня 2014 року.Він подав три рапорти про небажання продовження контракту, але йому відповіли, що держава автоматично продовжила йому контракт, під час якого він був важко поранений.Чи можна автоматично продовжити контракт без згоди мого сина? Якщо ні, то як його(контракт)закінчити.З повагою Валентин
Відповідь юриста:
Доброго дня, Валентин!

Автоматично продовжити контракт без згоди Вашого сина юридично не можливо. Строк його дії може бути продовжений лише за згодою сторін, і примусово його ніхто не може зобов'язати продовжити службу за контрактом.

Нехай Ваш син ще раз звернеться в Міністерство оборони України з письмовою заявою, на іншому примірнику якої буде відмітка про її прийняття, або направить її поштою цінним листом з детальним описом вкладеного, про те, що згідно укладеного контакту, його строк закінчився 14.07.2014 р. Намірів продовжувати контракт немає та просить провести з ним всі необхідні розрахунки, що підлягають виплаті у разі закінчення дії цього контракту.

Паралельно в цій ситуації можливо звернутись до військової прокуратури зі скаргою на неправомірні дії посадових осіб міноборони щодо нереагування на рапорти про небажання продовжити контракт та можливе підроблення підпису вашого сина, з посиланням на пояснення "автоматичного продовження державою" з боку командування.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus